Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη σε μουσείο!

Δημοσιεύθηκε από Κοσμάς Αθανασιάδης στις 6:01 μ.μ. με 0 σχόλια


Αγαπητοί γονείς,

την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου η Τρίτη τάξη του σχολείου μας θα επισκεφθεί το Μουσείο Βορρέ .
Στο Μουσείο πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα που σχετίζονται με την ελληνική τέχνη και τον πολιτισμό. Η ξενάγηση στο χώρο θα συνδυαστεί με δραστηριότητες στο Εργαστήριο του Μουσείου.

Συγκεκριμένα: "Το Εργαστήρι, υλοποιεί έναν ευρύ κύκλο προγραμμάτων που αντλούν τη θεματολογία τους από τον πλούτο των συλλογών του μουσείου και τις πρακτικές των σημαντικότερων Ελλήνων καλλιτεχνών.
Προγράμματα κατάλληλα προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε ομάδας, αποκωδικοποιούν τα μηνύματα,τις ιδέες και τις αναλογίες που πάντα «κουβαλά» η σύγχρονη τέχνη, μετατρέποντας το μουσείο σε ένα γόνιμο μαθησιακό περιβάλλον.
Έμπειροι ξεναγοί και εμψυχωτές, φροντίζουν κάθε επίσκεψη σχολικής ή προσχολικής ομάδας να μετατρέπεται σε πραγματική εμπειρία."

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους παραπάνω υπερσυνδέσμους.

 ΥΓ
Η εκπαιδευτική επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος και τα παιδιά θα σχολάσουν σύμφωνα με το ημερήσιο πρόγραμμά τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν υβριστικές λέξεις ή χυδαίους χαρακτηρισμούς θα αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα σχολιασμού